Završen javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Završen javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju

25.11.2022

Nakon isteka datog roka za prijavu, zatvoren je javni poziv za izbor najbolje biznis ideje.


U narednom periodu će žiri izabrati tri najbolje ideje, kojima će biti obezbijeđena dvomjesečna mentorska podrška za dalji rad, a svim prijavljenim učesnicima želimo puno sreće u daljem procesu.


Selektovani će biti kontaktirani tokom sledeće sedmice, a tokom mentorskih sesija će unaprijediti znanje, vještine i kompetencije za zapošljivost i realizaciju sopstvenih ideja, kontinuiranu mobilnost na tržištu rada i ravnomjeran razvoj preduzetništva na nivou svih regija Crne Gore.


Ova aktivnost se realizuje u okviru projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih", a koji realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Gnijezdo (NEST), uz finansijsku podršku Ministarstva prosvjete.