Učestvuj u online nagradnoj igri - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Učestvuj u online nagradnoj igri

19.05.2021

Evropska unija u Crnoj Gori nastavlja da slavi Dan Evrope tokom cijelog maja. Na redu je i već dobro poznata online nagradna igra „EU na dlanu“. U pitanju je zanimljiva i edukativna nagradna igrica, koju čine kreativno osmišljena interaktvina pitanja o Evropskoj uniji i njenim zemljama članicama. Pitanja pokrivaju različite oblasti, kao što su kultura, geografija, istorija, sport, umjetnost, evropske integracije...


Igrica počinje bacanjem kockice, nakon čega vaš pion počinje „putovanje“ po Evropskoj uniji. Igrica traje u prosjeku 15 minuta, tokom kojih je potrebno obićih svih 48 polja, koliko iznosi i maksimalan broj bodova. Da bi ste se kandidovali za nagrade, potrebno je da osvojite najmanje 28 poena.

Pravo učešća imaju svi stanovnici Crne Gore, koji igricu mogu odigrati neograničen broj puta, ali se samo jednom nedjeljno mogu registrovati i kandidovati za nagrade. Za svako naredno izvlačenje, potrebna je nova registracija.


Zadovoljstvo nam je što je Evropska omladinska kartica (EYCA) dio ove programske aktivnosti i radujemo se novim druženjima :)


Igrica je dostupna na linku.