Studentski gejming turnir - Red Bull Campus Clutch :) - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Studentski gejming turnir - Red Bull Campus Clutch :)

24.10.2022

Prvi svjetski studentski gejming turnir po drugi put stiže u Crnu Goru - sa ponudom koju je teško odbiti!


Red Bull Campus Clutch je ponovo u igri! To je globalni studentski turnir u Valorantu koji će uključiti više od 50.000 studenata sa 300 univerziteta u 50+ zemalja, koji će istovremeno, učestvovacti na više od 400 takmičenja širom svijeta kako bi ušli u jedino svjetsko finale u Valorantu.


Iako je VALORANT igra pucanja u prvom licu (FPS), igra se u timovima od po 5 igrača, što je savršeno za igrače koji imaju dobro istrenirane reflekse za izvođenje preciznih pokreta oružjem. Stvoren od kreatora League of Legends, Riot Games, VALORANT je igra zasnovana i fokusirana na sistemu Search and Destroy, gde jedan tim napada postavljanjem bombe, a drugi tim se brani deaktiviranjem bombe. Nešto poput CS: GO, ali sa jednom velikom razlikom - možete igrati magiju i „dobiti magične trikove u rukavu“.


Za organizaciju događaja kao i prošle godine, odgovoran je RedBull uz Savez elektronskih sportova Crne Gore, uz partnere FiveG, Kodio, Pc Gamer, te Vijesti kao medijski partner.


Kako je riječ o turniru sa ekipama iz 50 različitih zemalja, konkurencija je ogromna, a bitka za prvo mjesto definitivno će biti teška, taktički iscrpljujuća i napeta. Ali ipak na kraju, nagrada za najbolje od najboljih je neprocjenjiva – crnogorski finalisti idu direktno na svjetsko finale u Valorantu, koje bi trebalo da se održi u Brazilu u decembru ove godine. Ekipa koja osvoji drugo mjesto dobija 5 x 100€ koje je obezbijedio Five G, a trećeplasirana ekipa dobija pet gejming setova koje je obezbijedio PC Gamer.


Prošle godine, premijernim izdanjem Red Bull Campus Clutch-a prodefilovalo je više od 50.000 studenata širom svijeta koji su učestvovali i borili se za titulu najboljeg Valorant tima na svijetu.


Pišite/pozovite prijatelje, formirajte tim i prijavite se za avanturu koja vas vodi u Brazil na sledećem linku: https://bit.ly/3sp6P1E :)


Nemaš ekipu? Trk na Discord Saveza elektronskih sportova Crne Gore


Partner ovogodišnjih kvalifikacija je kao i prošle godine, Savez elektronskih sportova Crne Gore, a da bi prijavni proces bio što jednostavniji, igrači došli do svih željenih informacija, ali i potencijalno skupili ekipu i upoznali druge studente, otvorena je posebna sekcija “Red Bull Campus Clutch” na oficijalnom discord serveru Saveza.


Discord serveru možete pristupiti skeniranjem QR koda na promo materijalu, ili putem linka: (https://discord.gg/ZcJmtCtCrj)