Škola dokumentarnog filma - Dokuškola - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Škola dokumentarnog filma - Dokuškola

24.05.2021

UnderhillFest, internacionalni festival dugometražnog dokumentarnog filma, pokreće Školu dokumentarnog filma - Dokuškolu. To je petomjesečni intenzivni program koji pruža znanja i vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.


Program se realizuje kroz predavanja i vježbe koje se odvijaju tri puta nedjeljno, a kao predavači i mentori na Školi radiće crnogorski reditelj Senad Šahmanović, hrvatski producent Oliver Sertić, umjetnički direktor UnderhillFesta Vuk Perović, a tu su i nagrađivani autori, rediteljka i montažerka Jelena Maksimović, kao i reditelji Ognjen Glavonić i Nebojša Slijepčević.


Škola prima 6 polaznika i finansijski podržava produkciju najboljeg projekta kratkog filma po izboru predavača i mentora, uz tehničku podršku ABA filma. Cijena Dokuškole je 50 eura za kompletan program.


Zainteresovani kandidati trebaju da ispune obrazac koji se nalazi na sajtu www.underhillfest.me i uz CV ga pošalju na mejl adresu: office@underhillfest.me


Prijave za Školu dokumentarnog filma biće razmatrane do 3. juna 2021. godine, a cijeli program je organizovan tako da polaznike uči vještinama potrebnim za stvaranje dokumentarnog filma: osnovama snimanja, montaže slike i zvuka, produkcije, dramaturgije i režije.


Program je podržan na konkursu Filmskog centra Crne Gore.