Realizovano filmsko veče i edukativne radionice za mlade - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Realizovano filmsko veče i edukativne radionice za mlade

14.06.2021

Saradnja Evropske omladinske kartice (EYCA) i lokalne samouprave Tivta i Sekreterijata za društvene djelatnosti, omogućila je realizaciju filmske večeri za mlade koje se realizovalo 28. maja u Atrijumu „Ljetnikovca Buća“. Na filmskoj večeri projektovan je film „Zemlja meda, koji je postao globalni fenomen nakon što je bio nominovan za Oskara ove godine u kategoriji Najbolji dokumentarni film. Filmskoj večeri je prisustvovalo više od 20 posjetilaca.


U dogovoru sa Sekretarijatom za kulturu i obrazovanje realizovane su dvodnevne online obuke na temu „Excel za potrebe mladih“ u periodu od 8. - 9. juna, a obuke je vodio Đorđe Bušković, specijalista za obradu podataka. Radionicu je pratilo 20 mladih učenika i studenata iz opštine Herceg Novi.