Realizovane poslednje tri radionice u sklopu Coca-Cola podrška mladima - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Realizovane poslednje tri radionice u sklopu Coca-Cola podrška mladima

16.11.2023

Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja obišao je tri crnogorske opštine i srednjošolcima obezbijedio besplatne programe neformalne edukacije na temu gejdming industrije, cirkularne ekonomije i značaju javnog nastupa.


U ponedjeljak, 13. oktobra u Bijelom Polju, realizovana je radionica na temu „Gejming industrija kao novi preduzetnički pravac i zanimanje budućnosti“, a sa mladima o nikad popularnijim gejming svijetom, razgovarao je Filip Šoć, predsjednik Saveza elektronskih sportova.


Naredne sedmice, 23. oktobra u Baru oranizovano je predavanje na temu "Značaj cirkularne ekonomije", koje je vodila Dejana Dizdar, operativna menadžerka na programu „Zeleni talas“. Mladi su učili o održivosti, zaštiti životne sredine i sve većoj potrebi za cirkularnom ekonomijom.


Poslednja radionica u okviru ovogodišnjeg karavana znanja održana je u Kotoru na temu "Značaj javnog nastupa u građenju karijere", koju je vodila Eleonora Albijanić, specijalista za eksternu komunikaciju u Sektoru za korporativne komunikacije Elektroprivrede Crne Gore.


“Raduje nas činjenica da su mladi Bijelog Polja, Bara i Kotora iskazali veliko interesovanje za neformalno obrazovanje i što su iskoristili priliku da steknu brojna teorijska i praktična znanja. Posebno nas raduje činjenica što smo osnažili više od 300 srednjoškolaca.” - poručili su organizatori.


Besplatne edukativne radionice, organizovali su Coca-Cola HBC Crna Gora, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA), u saradnji sa opštinama Bijelo Polje, Bar i Kotor u okviru programa Coca-Cola podrška mladima.