Realizovane dvije radionice u sklopu projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“ - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Realizovane dvije radionice u sklopu projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“

02.06.2022

U nedjelju, 29. maja u Hotelu CUE realizovane su dvije radionice u sklopu projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“. Ovim aktivnostima prisustvovalo je 40 mladih koji su stekli dodatna znanja i vještine na temu ljudskih resursa, upotrebe digitalnih alata i organizacije tima.


Na temu “Kako odabrati prave ljude za pravi posao?” govorila je Bojana Perović, osnivačica i izvršna direktorica “Minuta do posla”. Ona je Specijalista za poslovnu psihologiju i menadžment, a svoju svrhu je pronašla u ulozi karijernog savjetnika. Njena agencija teži da demistifikuje proces traženja posla i učini ga zabavnim i lakšim. Prva je sertifikovana savjetnica u Crnoj Gori za Neethling Brain Instrument koji daje uvid u to kako mozak radi i kako način na koji razmišljamo utiče na uspjeh i odabir karijere.

 
Od naše predavačice Milice Matović, mladi su saznali koji digitalni alati im mogu pomoći u organizaciji tima. Trenutno je angažovana na poziciji Operations Officer u full-service agenciji za digitalni marketing Alicorn, a prethodno je nekoliko godina radila kao kreator sadržaja u istoj agenciji. Predavač je u okviru Alikovornovog kursa za digitalni marketing, trener, kao i trener na projektu “Sve na jednom mjestu”. U prethodnom periodu, održala je niz predavanja o značaju digitalizacije u biznis sektoru, kao i korišćenju društvenih mreža za razvoj biznisa, a sve u cilju dodatne edukacije mladih ljudi.


Projekat „Osnaživanje ima za cilj unaprjeđenje znanja, vještina i kompetencija mladih za zapošljivost i realizaciju sopstvenih biznis ideja, kontinuiranu mobilnost na tržištu rada i ravnomjeran razvoj preduzetništva na nivou svih regija Crne Gore.Programske aktivnosti obuhvatiće najmanje 120 mladih i donosioce odluka i predstavnika biznis sektora iz Crne Gore, a u narednom periodu će biti kreiran i podcast serijal #FirstPreneurs koji ima za cilj da upozna mlade preduzetnike i javnost o prvim počecima iskusnih i dokazanih profesionalaca u svojoj djelatnosti, kao i njihovim dosadašnjim iskustvima u radu.


Program "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih", realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Gnijezdo (NEST), uz finansijsku podršku Ministarstva prosvjete.