Raspisan konkurs za podršku ženskom preduzetništvu - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Raspisan konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

05.04.2021

Opština Bar raspisala je konkurs za raspdjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu, za šta je opredijeljeno 35 hiljada eura. Na konkurs, koji je otvoren 30 dana, mogu se prijaviti preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa odnosno osnivačice, jedne od osnivačica ili izvršne direktorice, sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji Opštine Bar.


Najveći dozvoljeni iznos sredstava koji može biti dodijeljen po jednom biznis planu iznosi tri hiljade eura.


„Jedna preduzetnica ili društvo može konkurisati sa najviše dva biznis plana, od kojih može biti podržan samo jedan“, navodi se u konkursu objavljenom na sajtu Opštine.


Opredijeljena finansijska sredstva dodjeljuju se kao državna pomoć male vrijednosti, odnosno kao subvencija za biznis planove, u cilju započinjanja sopstvenog biznisa, unapređenja postojećeg poslovanja i otvaranja novih radnih mjesta. Obrasci za podnošenje prijave i biznis plan mogu se u elektronskoj formi preuzeti sa sajta Opštine ili u štampanoj u Građanskom birou.


Prijava se predaje u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti u Građanskom birou ili se šalje poštom.


Detaljne informacije o konkursu, kriterijumima i potrebnoj dokumentaciji dostupne su na sajtu, dok se svi dodatni odgovori mogu potražiti putem mejla privreda@bar.me.