Raspisan javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Raspisan javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju

10.10.2022

Projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa NVO Gnijezdo, raspisuje javni poziv za izbor najbolje biznis ideje u kom mogu učestvovati svi mladi od 15 do 30 godina koji žive na teritoriji Crne Gore.


Rok za prijavu je 24. oktobar 2022. godine i vrši se kroz popunjavanje polja u okviru Google formulara, koji je dostupan na sledećem linku: https://bit.ly/3ytPWWZ


Po završetku javnog konkursa, žiri sastavljen od predstavnika projektnih timova i biznis zajednice će kroz konsultativni proces izabrati tri najbolje ideje, kojima će biti obezbijeđena dvomjesečna mentorska podrška za dalji rad.


Tokom mentorskih sesija učesnici će unaprijediti znanje, vještine i kompetencije za zapošljivost i realizaciju sopstvenih ideja, kontinuiranu mobilnost tržištu rada i ravnomjeran razvoj preduzetništva na nivou svih regija Crne Gore.


Ova aktivnost se realizuje u okviru projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih", a koji realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Gnijezdo (NEST), uz finansijsku podršku Ministarstva prosvjete.


Kontakt telefon: 067 018 959
Kontakt mail: info@nvocoe.me


Srećno! :)