Prvi globalni studentski turnir u gejmingu - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Prvi globalni studentski turnir u gejmingu

26.03.2021

Red Bull Campus Clutch je prvi globalni studentski turnir u gejmingu za igru o kojoj se najviše govori, najgledaniju i najgledaniju utakmicu godine - VALORANT.


Sa više od 50 zemalja učesnica, ovo je najveći događaj ove vrste, posvećen i stvoren za sve one studente koji sanjaju da igraju kao bilo koji profesionalni igrač VALORANTA.


VALORANT je igra pucanja u prvom licu (FPS) koja se igra u timovima od po 5 igrača, savršena za igrače koji imaju dobro istrenirane reflekse za izvođenje preciznih pokreta oružja. Stvorena od kreatora League of Legends, Riot Games, VALORANT je igra zasnovana i fokusirana na sistem Search and Destroy, gdje jedan tim napada postavljanjem bombe, a drugi tim se brani deaktiviranjem bombe. Nešto poput CS-a, ali sa jednom velikom razlikom - možete igrati magiju i „dobiti magične trikove u rukavu“.


Ovo bi bilo više-manje osnova, cilj i ideja koja stoji iza RBCC turnira, ali još uvijek postoje određena pravila i propisi koji se moraju poštovati.


Prvo, ono što treba da uradite je da formirate tim, ali čak i ako ne uspijete da formirate tim, možete da se pridružite postojećem timu kao solo igrač. Tim se mora sastojati od 5 igrača, svih starijih od 18 godina i upisanih na univerzitet (ne moraju svi biti sa istog fakulteta). Tim mora ostati nepromijenjen tokom svih faza turnira, a samo jednom igraču je dozvoljeno da se mijenja u bilo kojoj fazi turnira. Za vrijeme turnira, jedan igrač može biti član samo jednog tima.


Drugo, treba da provjerite da li se kvalifikacije održavaju u vašoj zemlji (ne zamarajte se, Crna Gora je na spisku i one će se održati 3. aprila 2021. godine) i treće i posljednje pravilo, morate prijaviti svoj tim (više informacija možeš pronaći ovde).


Inače, put ka svjetskoj slavi i velikom globalnom finalu započinju kvalifikacijama na nacionalnom nivou. Četiri najbolje plasirane ekipe iz kvalifikacija plasirane su u nacionalno finale u Crnoj Gori, a pobjednik i ujedno i najbolji tim iz Crne Gore ide na prvo masovno globalno finale u Valorantu, koje je zakazano za jun 2021. godine.


Ako ovo nisu dovoljno dobri razlozi da formirate tim i borite se za globalnu popularnost, onda je jedinstvena prilika da se takmičite sa svojim vršnjacima na globalnoj platformi, prilika da upoznate najveće VALORANT zvijezde koje će se takmičiti na predstojećim VALORANT Mastersima, jedan od tri događaja godišnje koji su dio programa turneje šampiona 2021. godine i naravno novčana nagrada od 20.000 evra, definitivno su više nego dovoljan razlog za „zagrijavanje“ i pripremu za Red Bull Campus Clutch.


Formirajte tim, prijavite se i pobijedite!