Produžena saradnja sa opštinom Tivat - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Produžena saradnja sa opštinom Tivat

26.10.2023

Predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović, i izvršni direktor NVO “Centar za omladinsku edukaciju”, Jugoslav Radović potpisali su ugovor o nastavku saradnje na realizaciji projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) u Tivtu.


“Zadovoljstvo nam je nastaviti saradnju sa Centrom za omladinsku edukaciju i to smatramo značajnim za mlade Tivta. Brojni popusti, ali i određeni edukativni sadržaji nude se mladima grada kroz ovu saradnju i lokalna uprava će nastaviti sa proaktivnim djelovanjem kada je u pitanju sprovođenje omladinske politike” – najavio je predsjednik opštine Željko Komnenović.


Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica za mlade, koja svim građanima i građankama uzrasta 13 do 29 godina omogućava da koriste preko 250 popusta u Crnoj Gori i preko 30 hiljada popusta u čitavoj Evropi. U protekle četiri godine, koliko dugo lokalna uprava učestvuje u programu Evropske omladinske kartice, ista je distribuirana ka više od 1300 mladih Tivćana.


Centar za omladinsku edukaciju do sada je ostvario partnerstvo sa osam lokalnih uprava u Crnoj Gori. Saradnje kao što je ova jačaju pozicije mladih i kreiraju bolji život za mlade u lokalnim zajednicama. Oni su takođe sjajna prilika za programe neformalne edukacije koje su nekada dio Lokalnog akcionog plana za mlade a nekada rezultat interesovanja i potreba mladih. Zahvaljujem se predsjedniku Komnenoviću na prepoznavanju značaja ovog projekta i na budućim zajedničkim aktivnostima” – istakao je Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO “Centar za omladinsku edukaciju”.


Potpisivanju ugovora o produžetku saradnje prisustvovali su sekretarka za društvene djelatnosti Olivera Mišković Vidojević i savjetnik u Sekretarijatu Aleksandar Daković.


„Interesovanje za karticu je svakodnevno, a od posebnog značaja je organizacija šest tematskih radionica, obuka ili treninga koje za cilj imaju jačanje profesionalnih vještina mladih, a koje Opština realizuje u partnerstvu sa Centrom za omladinsku edukaciju“ – poručuju iz Sekretarijata.


Kartica se može preuzeti svakog radnog dana u prostorijama Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Tivat. Sve informacije o popustima dostupne na sajtu www.omladinskakartica.me.


Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori sprovodi NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, a opština Tivat je partner projekta na lokalnom nivou.