Prijavi se za I EYCA Educo camp! :) - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Prijavi se za I EYCA Educo camp! :)

04.07.2021

Danas je raspisan otvoreni poziv za prijavu učesnika/ca prvog međunarodnog EYCA Educo kampa, koji će okupiti 25 mladih iz Crne Gore i drugih evropskih zemalja, od 12. do 15. avgusta u Brezni, Plužine.


Kamp je namijenjen mladima koji imaju između 18 i 25 godina i žele da saznaju više o programima mobilnosti u Evropskoj uniji, demokratiji i potrebi za većom participacijom mladih ljudi, ljudskim pravima, kao i procesu digitalizacije i zaštite podataka na internetu.


Događaj, kojim će biti obilježen 12. avgust, Međunarodni dan mladih, organizuje projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA), uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.


Zainteresovani se mogu prijaviti do 16. jula, popunjavanjem formulara na linku https://forms.gle/uhokeCXrMqL5njvb6 ,  a selekcija će biti napravljena na osnovu motivacionih pisama prijavljenih. Sve troškove kampa (prevoz, ishrana i smještaj) snose organizatori.


„Pozivamo mlade da se prijave i dio ljeta iskoriste za sticanje novih znanja, iskustva i poznanstava. Pored odličnih predavača koji će prenijeti dio svog znanja, u popodnevnim satima učesnike očekuju brojne zabavne aktivnosti, kao što su filmske projekcije, sport, društvene igre“, poručuju organizatori.


Evropska omladinska kartica je društveno odgovorni program koji mladim ljudima (13-29 godina) omogućava ulazak u svijet informacija, mobilnosti, neformalne edukacije, umrežavanja na nacionalnom i evropskom nivou, kao i korišćenja velikog broja povlastica u Crnoj Gori (kroz partnerstvo sa više od 270 kompanija) i Evropi (više od 70.000 kompanija). Implementacija ovog projekta usaglašena je sa ciljevima koje prepoznaje Zakon o mladima, Strategija za mlade (2017-2021) i Evropska omladinska strategija (2019-2027).


Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuju NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ i Uprava za sport i mlade.