Poziv na Registraciju u Cleanup Montenegro mrežu - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Poziv na Registraciju u Cleanup Montenegro mrežu

02.04.2024

Zero Waste Crna Gora započinje novu implementaciju projekta pod nazivom "For a Clean Montenegro" (PUMP), koji finansira francusko Ministarstvo za evropske i spoljne poslove.


Jedan dio ovog projekta namijenjen je jačanju mreže i podršci aktivnostima članova.


Prvi korak je formalizovanje Clean up Montenegro mreže kroz potpisivanje memoranduma sa svim članovima. Planirana je organizacija kampanja i sastanaka kako bi se razgovaralo o ključnim pitanjima, zakonodavstvu, daljim akcijama i promovisanju saradnje između članova.


Pored pomenutih aktivnosti, u sklopu ovog projekta biće objavljena i dva javna poziva za male grantove od 1.000 EUR do 5.000 EUR, a koji će biti objavljeni u aprilu i junu. Sve zaiteresovani se pozivaju da već sada razmotre potencijalne prijedloge projekata sa kojima bi mogli aplicirati.


Kako se uključiti?


Da biste postali dio mreže i iskoristili mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju, jednostavno popunite Google formular koji se nalazi na linku.


Nakon što postanete dio mreže, dobijaćete obavještenja o budućim događajima, kampanjama i mogućnostima za finansiranje, što će vam omogućiti da doprinesete pozitivnim promjenama u Crnoj Gori.