Poptisan Memorandum o saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Poptisan Memorandum o saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje

04.04.2024

Izvršna direktorica Centra za stručno obrazovanje, Aleksandra Lalević i Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO Centra za omladinsku edukaciju, potpisali su danas memorandum o saradnji u cilju pružanja zajedničke podrške mladima širom Crne Gore, sa fokusom na srednjoškolce u stručnim školama.


Ovim sporazumom, Centar za stručno obrazovanje i NVO Centar za omladinsku edukaciju, kao društveno odgovorne organizacije, uspostavljaju saradnju sa zajedničkim ciljem promocije neformalne edukacije, mobilnosti, aktivizma, volonterizma i generalno proaktivnog načina rada kod mladih. 


Poseban fokus u zajedničkom radu, projektni timovi organizacija će akcenat staviti na informisanju mladih o prilikama koje se kreiraju u okviru društveno-odgovornih projekata Evropske omladinske kartice (EYCA) i Social Impact Award (SIA).