Podcast epizode: Preduzetničke priče - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Podcast epizode: Preduzetničke priče

15.07.2022

Podcast "Preduzetničke priče" podstiče razvoj mikro preduzeća, savjetuje kako opstati na tržištu i motiviše na stvaranje nove vrijednosti kroz preduzetništvo.


Sadržaj je namijenjen početnicima/cama u biznisu i onima koji planiraju da pokrenu male i mikro biznise i odgovaraju na brojna pitanja o razvoju ideje, administraciji i pravnoj regulativi, finansijama, marketingu, promociji i drugim oblastima.


Seriju podkasta o preduzetništvu omogućio je UNDP u okviru regionalnog projekta ,,Promocija rješenja za inkluzivna tržišta rada na Zapadnom Balkanu, koji finansira Austrijska razvojna agencija.


Podkasti su dio programa biznis mentorstva, kojim je UNDP direktno podržao 208 nezaposlenih koji su pokrenuli svoj biznis uz pomoć Zavoda za zapošljavanje i projekta Grantova za samozapošljavanje. U devet epizoda, mentorke i mentori, kao i druge inspirativne preduzetnice i preduzetnici, dijele svoja iskustva i znanja.


Neka od pitanja koje podkast obrađuje su kako ući na tržište "na mala vrata", koje Zakone morate poznavati, kada je pravi trenutak za registraciju, zašto žene i mlade osobe često sebe ne zamišljaju u preduzetništvu, kako razviti svoj biznis uz pomoć društvenih mreža, zašto vam treba biznis plan, ko vam može dati podršku na početku poslovanja, zašto je dobar knjigovođa najvažnija investicija, gdje pronaći vašeg idealnog kupca/klijenta.