Počinje distribucija kartica u Upravi za sport i mlade - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Počinje distribucija kartica u Upravi za sport i mlade

29.03.2021

Dragi EYCA korisnici,


obavještavamo vas da Uprava za sport i mlade danas (29. mart) nastavlja proces distribucije EYCA kartica u svojim prostorijama u Ul. Svetlane Kane Radević br. 3 u Podgorici.


Svi mladi su dobrodošli da u periodu 12-14h svakog radnog dana preuzmu svoju EYCA karticu uz obavezno nošenje zaštitne maske i poštovanje epidimioloških mjera.


Projektni tim Evropske omladinske kartice