Organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi

24.03.2021

U srijedu, 24. marta organizovana je humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi u okviru EYCA programa, u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, u Podgorici.


Zahvljujemo se svim mladim ljudima, koji su na ovaj način prepoznali značaj i potrebu ovakvih društveno odgovornih aktivnosti, a u znak zahvalnosti dodijeljene su im EYCA kartice i zahvalnice.


Aktivnost je organizovana uz podršku Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore i uz poštovanje svih bezbjednosnih i COVID 19 procedura, u skladu sa aktuelnom epidimiološkom situacijom u našoj zemlji.


Program Evropske omladinske kartice (EYCA), u okviru kojeg je i organizovana akcija, u Crnoj Gori realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i Uprava za sport i mlade.