Opština Pljevlja novi partner na EYCA programu - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Opština Pljevlja novi partner na EYCA programu

19.04.2024

Izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju, Jugoslav Radović i sekretarka Sekretarijata za sport i mlade u opštini Pljevlja, Milica Sekulić potpisali su 19. aprila ugovor o saradnji na programu Evropske omladinske kartice, kojim će povoljnosti na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA) biti dostupnije za mlade iz Pljevalja.


Opština Pljevlja je deveta partnerska opština na ovom društveno odgovornom projektu i druga na sjeveru Crne Gore koja je prepoznala značaj ovog programa za mlade ljude na lokalnoj teritoriji. Pored distribucije lokalnih kobrendiranih EYCA kartica sa motivima ovog grada, mladima će biti dostupno i šest radionica neformalne edukacije u toku godine koje će biti usklađene sa temama iz Lokalnog akcionog plana, čime će mladi iz Pljevalja biti osnaženi kroz dodatno znanje i vještine koje su im potrebne u procesu sazrijevanja, zapošljavanja i balansiranja između privatnog i studentskog/radnog života.


“Jako nam je drago što EYCA program širi svoju misiju na sjeveru Crne Gore, koji nam je strateški važan i kome želimo da posvetimo punu pažnju. Inkluzivnim pristupom koji njegujemo osiguravamo da još više mladih iz raznih regija dobije pristup ne samo popustima, već i aktivnostima koje imaju za cilj da im pruže zdrave vrijednosti, razviju korisne vještine i pomognu im da se na što kvalitetniji način integrišu u zajednicu i postanu njeni aktivni članovi”, izjavio je Radović prilikom konferencije za medije održanoj povodom obilježavanja početka saradnje u Pljevljima.


“Mi u Opštini Pljevlja smo prepoznali potencijal programa Evropske omladinske kartice (EYCA) i duboko vjerujemo da ćemo ovom saradnjom mladima iz Pljevalja pružiti priliku da postanu aktivni EYCA korisnici. Na taj način ćemo im osigurati i bolju i održiviju budućnost, jer će je upravo ti mladi ljudi graditi na temeljima obrazovanja, digitalizacije, informisanosti i kreiranja novih prilika. Radujemo se ovoj vrijednoj saradnji i učešću u najpopularnijem omladinskom projektu u Evropi”, dodala je Sekulić.


Evropska omladinska kartica (EYCA) u Crnoj Gori je jedina zvanična besplatna benefit kartica za mlade, koja svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina omogućava da koriste preko 250 povoljnosti u našoj zemlji i preko 70 hiljada benefita u čitavoj Evropi. Implementacija ovog međunarodnog društveno odgovornog programa od strane NVO Centar za omladinsku edukaciju, pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i mladih doprinosi jačanju mobilnosti mladih, njihovoj neformalnoj edukaciji, boljoj informisanosti, umrežavanju sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj zemlji u saradnji sa EYCA partnerima.


Pozivamo sve mlade ljude sa teritorije Pljevalja da svoju karticu naruče i digitalno preuzmu putem EYCA veb sajta, ili to urade fizičkim putem, odnosno posjetom Sekretarijatu za sport i mlade na adresi Kralja Petra I br. 48 svakog radnog dana od 12-14h.


Koristimo priliku da ovim putem poželimo dobrodošlicu svim mladima Pljevalja u evropsku zajednicu EYCA korisnika koja broji više od 60.000 mladih širom Crne Gore i preko 8 miliona mladih u Evropi, a opštini Pljevlja i lokalnom Sekretarijatu zahvaljujemo na povjerenju i radujemo se budućim zajedničkim aktivnostima.


Sve povoljnosti, odnosno prilike za popuste i povraćaj novca se mogu pronaći na ovom linku.


Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje NVO Centar za omladinsku edukaciju, pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i mladih u ime Vlade Crne Gore.