Održane radionice neformalne edukacije u 4 grada Crne Gore - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Održane radionice neformalne edukacije u 4 grada Crne Gore

01.04.2024

Kao priprema za predstojeće sajmove sezonskog zapošljavanja, u Tivtu je 28.2. održana radionica na temu "Priprema za razgovor za posao" sa predstavnicama platforme Zaposli.me Višnjom Gluščević i Inetom Sinanović tokom koje su sa polaznicima radile praktične vježbe pripreme CV-a i simulacije razgovora za posao sa potencijalnim poslodavcem. Radionici je prisustvovao veliki broj mladih sa primorja koji planiraju da ovu sezonu provedu radeći i kojima je bila potrebna podrška kako bi se adekvatno pripremili za potragu za prvim poslom.


Slična je bila i tema radionice u Beru koja je održana 28.3., a koju je držala Milica Vučinić iz kompanije Jobzilla. Osim radionice u Baru, u martu su održane još dvije edukativne radionice za mlade: "Pravo na pristup sudu i nasljednopravni položaj žena u Crnoj Gori" u Herceg Novom i "Kako da iskoristite ChatGPT na etički i koristan način?" u Kotoru. Radionicu u Baru vodile su Ana Stojanovski, sutkinja Osnovnog suda u Podgorici i Ivana Jabučanin, asistentkinja na Fakultetu pravnih nauka UDG. Radionicu u Kotoru vodila je Ema Gargović, specijalistkinja za digitalne komunikacije u kompaniji Represent Communications. 


Raznovrsnost tema koje su bile pokrivene radionicama u ovom periodu proistekla je iz lokalnih akcionih planova svake od opština, ali i od istraživanja potreba i želja mladih u vezi toga koje teme su im najzanimljivije, najinspirativnije ili najkorisnije.


Radujemo se radionicama koje nas čekaju u ostatku godine i mladima koji će ih posjetiti željni novih znanja. :)