Održana 40. EYCA konferencija i Generalna skupština - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Održana 40. EYCA konferencija i Generalna skupština

23.06.2024

U periodu od 19-22. juna, u gradu Leće na jugu Italije, održana je 40. po redu godišnja EYCA konferencija i Generalna skupština. Konferenciji je prisustvovalo preko 100 predstavnika Evropske omladinske kartice iz 39 zemalja Evrope. 


Na prvom danu konferencije, nakon uvodnih obraćanja, prisutni su imali priliku da čuju predavanje Rovana Emslija (International Centre for Future Generations) na temu tehnologija budućnosti. Nakon toga, održana je panel diskusija posvećena budućnosti demokratije u kojoj su učestvovali predstavnici EYCA, Savjeta Evrope, Evropske komisije i projekta Morein24. Održane su i dvije interaktivne radionice: na temu nove EYCA aplikacije i Rural Youth inicijative. 


Drugi dan bio je posvećen Generalnoj skupštini, nakon čega su učesnici imali organizovanu vođenu turu po Lećeu. Uveče je upriličena svečana gala večera tokom koje je održana i EYCA Excellence Award ceremonija.


Susret sa kolegama iz različitih zemalja, razmjena ideja i dobrih praksi, kao i uvijek, bila je inspirativna, a ujedno, ovo je bila još jedna sjajna prilika da NVO Centar za omladinsku edukaciju predstavi način na koji implementira EYCA projekat u Crnoj Gori.