Održan dogovorni sastanak na projektu - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Održan dogovorni sastanak na projektu

12.05.2022

U četvrtak, 12. maja organizovan je dogovorni sastanak na projektu „Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“ između predstavnika NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Gnijezdo.


Projekat ima za cilj unaprjeđenje znanja, vještina i kompetencija mladih za zapošljivost i realizaciju sopstvenih biznis ideja, kontinuiranu mobilnost na tržištu rada i ravnomjeran razvoj preduzetništva na nivou svih regija Crne Gore.


Specifični ciljevi su uspostavljanje efikasnog partnerskog odgovora na izostanak adekvatne podrške mladima koji ne rade ili ne nalaze se u sistemu obrazovanja ili obuke (NEET), identifikovanje nivoa informisanosti mladih na temu omladinskog preduzetništva, kao i edukacija i osnaživanje mladih za otvaranje sopstvenih biznisa i realizaciju inovativnih ideja.


Programske aktivnosti obuhvatiće najmanje 120 mladih i donosioce odluka i predstavnika biznis sektora iz Crne Gore, a u narednom periodu će biti kreiran i podcast serijal #FirstPreneurs koji ima za cilj da upozna mlade preduzetnike i javnost o prvim počecima iskusnih i dokazanih profesionalaca u svojoj djelatnosti, kao i njihovim dosadašnjim iskustvima u radu.


Program "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih", realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Gnijezdo (NEST), uz finansijsku podršku Ministarstva prosvjete.