Odabrani učesnici Međunarodnog EYCA Educo kampa - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Odabrani učesnici Međunarodnog EYCA Educo kampa

19.07.2021

U petak 16. jula zatvorene su prijave učesnika/ca prvog Međunarodnog EYCA Educo kampa, koji će okupiti 30 mladih iz Crne Gore i drugih evropskih zemalja, od 12. do 15. avgusta u Brezni, Plužine.


Kamp je namijenjen mladima koji imaju između 18 i 25 godina i žele da saznaju više o programima mobilnosti u Evropskoj uniji, demokratiji i potrebi za većom participacijom mladih ljudi, ljudskim pravima, kao i procesu digitalizacije i zaštite podataka na internetu.


Događaj, kojim će biti obilježen 12. avgust, Međunarodni dan mladih, organizuje projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA), uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.


Sve troškove kampa (prevoz, ishrana i smještaj) snose organizatori.


„Za I Međunarodni EYCA Educo Camp pristiglo je više od 150 prijava, kako iz Crne Gore, tako i sa prostora Zapadnog Balkana. Na osnovu motivacionog pisma izvršen je proces selekcije i odabrano je 30 polaznika, a svi prijavljeni učesnici/ce će biti obaviješteni putem maila o statusu njihove aplikacije. Oni će imati priliku da dio ljeta iskoriste za sticanje novih znanja, iskustva i poznanstava. Pored odličnih predavača koji će prenijeti dio svog znanja, u popodnevnim satima učesnike očekuju brojne zabavne aktivnosti, kao što su filmske projekcije, sport, društvene igre,“ poručuju organizatori.


Prijave su bile otvorene u periodu od 5. do 16. jula, a veliki broj kvalitetnih aplikacija je pokazatalj želje mladih ljudi da steknu nova iskustva i nauče nešto novo u okviru tema koje će obrađivati naši predavači/ce.


Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su izdvojili vrijeme da pošalju prijavu za EYCA Educo kamp, a rezultate izbora učesnika/ca mogu pronaći na mailu.


Evropska omladinska kartica je društveno odgovorni program koji mladim ljudima (13-29 godina) omogućava ulazak u svijet informacija, mobilnosti, neformalne edukacije, umrežavanja na nacionalnom i evropskom nivou, kao i korišćenja velikog broja povlastica u Crnoj Gori (kroz partnerstvo sa više od 270 kompanija) i Evropi (više od 70.000 kompanija). Implementacija ovog projekta usaglašena je sa ciljevima koje prepoznaje Zakon o mladima, Strategija za mlade (2017-2021) i Evropska omladinska strategija (2019-2027).


Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuju NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ i Uprava za sport i mlade.