Novo EYCA pojačanje - Mi Store - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Novo EYCA pojačanje - Mi Store

30.08.2021

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkonške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je internet kompanija sa fokusom na pametne telefone i pametni hardver, zajedno povezanim Internet of Things (IoT) platformom. S jednakim naglaskom na inovacije i kvalitet, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi nevjerovatne proizvode po fer cijeni kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.


Fantastični Xiaomi telefoni postali su u drugom kvartalu ove godine najprodavaniji u Evropi i drugi po prodaji u svijetu. Ovaj brend je nedavno zabilježio veliki skok i na globalnom tržištu na kojem je potisnuo Apple i zauzeo drugu poziciju. Strategy Analytics prenosi da su MI proizvodi u drugom kvartalu prestigli Samsung i da su u tom periodu Xiaomi telefoni prodati u 12.7 miliona primjeraka u Evropi. To je skok od nevjerovatnih 67.1%.


U avgustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je za 46 mjesta bolja pozicija u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je takođe zauzela 7. mjesto među internet kompanijama na listi. U maju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbesovoj Gobal 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mjestu.


Xiaomi je naprodavaniji u Rusiji, Ukrajini, Španiji i Italiji, a Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom svijeta.


Kompanija Venkon Technix plasira Xiaomi brend na tržište Crne Gore kroz saradnju sa operaterima, maloprodjnim lancima sa svojim Mi zonama, kao i kroz svoju prvu Xiaomi prodavnicu u Crnoj Gori - Mi Store. Radnja se nalazi u Podgorici, na drugom spratu TC Delta City.


Najnoviji Mi Store u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman Mi i Redmi mobilnih telefona, Mi smart home uređaje, televizore, audio i video tehniku i lifestyle proizvode. Ako još ne poznajete dovoljno vrhunski kvalitet Xiaomi uređaja, u Mi Store-u možete istražiti bogatu ponudu, a na Facebook i Instagram stranici se dodatno informisati o proizvodima, ponudi, kao i cijenama.


Sa Evropskom omladinskom karticom (EYCA) u Mi Store-u možeš uštedjeti u iznosu od 5-10% na kompletan MI asotiman, sem na par arikala istaknutih na kasi, koji nisu na popustu.