Nova usluga osiguranja ka mladim ljudima! - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Nova usluga osiguranja ka mladim ljudima!

03.06.2021

Zadovoljstvo nam je najaviti "Lovćen" osiguranje kao sponzora programa Evropske omladisnke kartice (EYCA) u Crnoj Gori.


Po prvi put u Crnoj Gori, Lovćen osiguranje predstavlja novu vrstu osiguranja prilikom vožnje bicikla i drugih mikro prevoznih sredstava

Prepoznajući potrebu svojih klijenata, da ih na najbolji i najbezbjedniji način zaštiti i pruži im bezbrižnost u vožnji mikro prevoznim sredstvom (MPS): biciklom, električnim biciklom, električnim trotinetom, električnim skuterom, segway-om, invalidskim kolicima i drugim mikro vozilima na motorni pogon, konstrukcijske brzine do 25 km/h. Lovćen osiguranje predstavlja novu uslugu sveobuhvatnog osiguranja bicikala i drugih mikro prevoznih sredstava, kojom se osiguravate kao vlasnik i korisnik mikro vozila, a istovremeno osiguravate i svoje mikro prevozno sredstvo koje nije neophodno zakonski registrovati.

Od sada, uz osnovni paket i dopunski kasko paket, moguće je osigurati odgovornost vozača ili vlasnika vozila, nezgodu u slučaju saobraćajne nesreće sa uključenim rizicima: smrti usljed nezgode, teže povrede, prelomi, dislokacije, opekotine i povrede mekih tkiva, kao i kasko osiguranje mikro prevoznog sredstva, koje pored osnovnih rizika, odgovornosti i nezgode, uključuje i oštećenja ili uništenje vašeg mikro vozila nastalo prilikom saobraćajne nezgode, rizik provale u zaključanim prostorijama, kao i rizike: pljačke, krađe, požara, grada, udar groma, eksploziju, oluju, manifestacije i demonstracije, pada aviona i zemljotres.

Rukovodeći se značajem mikromobilnosti za sve nas, Lovćen osiguranje se pobrinulo da Vama i Vašem mikro vozilu obezbijedi sigurnost na brz i jednostavan način.

Od sada možete praktikovati zdrav način prevoza kako za Vas tako i za našu okolinu i biti bezbrižni. Ukoliko ste korisnik osiguranja, tokom upravljanja mikro prevoznim sredstvom navedenim na polisi, osigurani ste kao učesnik u saobraćaju od povreda usljed nezgode, a i od štete koju možda nanesete drugima.

U online prodavnici, od sada je dostupno ugovaranje paketnog osiguranja mikro prevoznog sredstva, odabirom jednog od dva paketa: Osnovni i Kasko paket. Osnovni paket je moguće zaključiti u bilo kom momentu, a u roku od 7 dana od dana kupovine mikro proveznog vozila, online možete zaključiti i dopunsko kasko pokriće. Istovjetno kao i u slučaju kupovine polise “Osiguranja na putovanju” ili polise “Dome moj”, sve potrebne informacije, pa i sama polisa biće Vam isporučeni na verifikovanu e-mail adresu.

Zaključenje osnovnog paketa, kao i dopunskog kasko osiguranja za Vaše mikro prevozno sredstvo, bez vremenskog ograničenja u odnosu na datum izdavanja računa, moguće je u svim našim prodajnim objektima.

Za sve dodatne informacije, zainteresovanim osiguranicima na raspolaganju je i Info centar gde se pozivom na broj 020 404 404 dobijaju sve relevantne informacija o procesu zaključenja osiguranja mikro prevoznih sredstava.