Nova akcija: Povraćaj novca uz Frendi karticu - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Nova akcija: Povraćaj novca uz Frendi karticu

26.10.2023

U saradnji sa kompanijama Mastercard i NLB Banka AD Podgorica, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) organizuje brojne mogućnosti za mlade, a jedna od njih je i povrat novca za sve korisnike NLB Frendi debitne kartice i NLB Pay mobilnog novčanika.


Da biste ostvarili povrat novca u iznosu od 5€, neophodno je da obavite 3 plaćanja sa Frendi karticom, putem NLB Pay mobilnog novčanika, a minimalni zbirni iznos obavljenih plaćanja je 5€. Ova mogućnost traje do 31. decembra ili do isteka budžeta predviđenog za akciju, a povrat novca možeš dobiti više puta.


Frendi kartica je zajednički projekat NLB Banke, kompanije Mastercard i Evropske omladinske kartice (EYCA), koja sublimira sve benefite koji važe za kartice NLB Banke kao što su beskontaktno plaćanje, popusti na više od 400 prodajnih mjesta, kao i besplatno podizanje gotovine na NLB bankomatima širom Crne Gore i regiona. Takođe, korisnici Frendi kartice na raspolaganju imaju besplatne pakete za mlade Prvi i Studentski paket koji im nude povoljnosti poput elektronskog i mobilnog bankarstva, osiguranje od zloupotrebe kartice, osiguranje korisnika paketa. Kartica je međunarodno prihvaćena i mladi će moći da je koriste bilo gdje u svijetu gdje vide oznaku Mastercard, kao i da plaćaju online na sajtovima na kojima je istaknuta oznaka sigurnosti Mastercard Identity Check.


Korišćenje Frendi kartice omogućava niz različitih povoljnosti, kao što su:


- Beskontaktno plaćanje u zemlji, inostranstvu i na internetu;
- Besplatno podizanje novca na NLB bankomatima u Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini i na Kosovu;
- Brojne popuste prilikom plaćanja Frendi karticom kod NLB partnera, na više od 400 prodajnih mjesta;
- NLB Klik - online bankarstvo na računaru i/ili mobilnom telefonu (u okviru Studentskog paketa).


Ukoliko nemate ovu karticu, a želite da je naručite, neophodno je da ispunjavate naredne uslove:


- Imate između 13 i 29 godina;
- Posjedujete važeću EYCA omladinsku karticu.


EYCA i Nlb Frendi debitnu karticu možete naručiti na sajtu na sledećem linku: https://www.nlb.me/me/stanovnistvo/opste/nlb-frendi


Takođe, Frendi kartica se može naručiti i u poslovnicama NLB Banke AD Podgorica. Na narednom linku ćete spisak svih poslovnica: https://www.omladinskakartica.me/popusti/nlb-banka, a najčešća pitanja i odgovori se nalaze na linku.