Naslov: Javni poziv za prijem volontera u EYCA Programu - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Naslov: Javni poziv za prijem volontera u EYCA Programu

02.04.2024

Organizacioni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) raspisuje Javni poziv za prijem volontera, koji će u narednom periodu raditi na razvoju novih benefita i daljem jačanju projekta u Crnoj Gori.


Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična benefit kartica za mlade, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi.


Ukoliko posjeduješ organizacione i komunikacione vještine, imaš pozitivan pristup radu, ukoliko si proaktivna osoba i želiš da stekneš novo životno iskustvo, ova prijava je prava prilika za tebe, a rok za prijave je 30. aprila tekuće godine. Prijavu možeš ispuniti na linku: https://forms.gle/8HxS4gCWJavn2jLN6 


Program Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje  NVO Centar za omladinsku edukaciju,uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih i do sada je okupio više od 60.000 mladih ljudi, a u planu ima veliki broj društveno odgovornih inicijativa, koje će na dugi rok omogućiti povećanje stepena zapošljivosti, informisanosti i mobilnosti.


Dobrodošao/la!