Najava: Poziv mladima na plaćenu praksu u NVO Cazas - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Najava: Poziv mladima na plaćenu praksu u NVO Cazas

06.02.2023

Ukoliko imaš od 18 do 30 godina i želiš da stekneš znanja i vještine i daš doprinos promociji ljudskih prava i jednakosti, prijavi se za plaćenu praksu u NVO Cazas u trajanju od šest mjeseci.


Zainteresovani kandidati/kinje mogu podnijeti prijavu sa kraćom biografijom i motivacionim pismom sa naznkom KONKURS za obavljanje stručne prakse najkasnije do 15.02.2023.godine do 16h, putem e-maila [email protected] Nakon procesa selekcije sa odabranim kandidatima/kinjama će se obaviti intervju.


Stručna praksa će se obavljati u Podgorici u prostorijama NVO CAZAS (Studentska bb, Lamela I).


Konkurs se raspisuje u okviru projekta “Na putu jednakosti!” podržanog od strane Ministarstva ljudskih i manjinskih prava.


Za sve dodatne informacije oko prakse možete se obratiti projektnoj koordinatorki u CAZAS-u Jeleni Rakčević na mail [email protected] kao i putem telefona 067 602 345 i 020 658 520 svakog radnog dana od 9-12 časova.


Više informacija o CAZAS-u dostupno je na www.cazas.org.