Najava događaja: StudentConnect - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Najava događaja: StudentConnect

28.03.2024

StudentConnect, događaj posvećen obogaćivanju studentskog iskustva kroz edukaciju, umrežavanje i zabavu, održaće se u Kolektoru, od 29-30. marta, i otvoriće vrata svim zainteresovanim studentima, bez ikakve naknade za ulaz.


Bogat program koji će obuhvatiti seriju radionica, vođenih od strane stručnjaka i akademika, ponudiće studentima priliku da prodube svoje znanje i vještine u različitim oblastima značajnim za njihov lični i profesionalni razvoj. Takođe, mladi stvaraoci imaće priliku da svoje projekte, istraživanja i umjetnička djela, predstave kroz izložbe koje će poslužiti kao platforma za umrežavanje i dijeljenje ideja.


Kraj oba dana ponudiće studentima i prostor da se opuste i zabave uz koncerte sedam izabranih muzičkih akata, a slobodan ulaz za sve aktivnosti čini ovaj događaj pristupačnim i otvorenim za svakog studenta, težeći da inspiriše, motiviše i okupi studente različitih oblasti.


Više informacija o predstojećem događaju možete pronaći na društvenim mrežama StudentConnect-a.


Projekat StudentConnect podržan je i od strane Evropske omladinske kartice (EYCA), što dodatno naglašava njegovu važnost i podršku edukativnim inicijativama i prilikama koje stvara za studente.