Najava događaja: Razvoj partnerstava kroz lokalne inicijative i podršku zapošljivosti mladih - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Najava događaja: Razvoj partnerstava kroz lokalne inicijative i podršku zapošljivosti mladih

31.08.2023

Forum MNE i Centar za omladinsku edukaciju organizuju događaj pod nazivom: „Razvoj partnerstava kroz lokalne inicijative i podršku zapošljivosti mladih“ u srijedu 06.09.2023.godine sa početkom u 10h u hotelu Ramada u Podgorici.


Ovaj događaj je namijenjen predstavnicima organizacija civilnog društva, biznis sektora, IT i akademske zajednice, a sa ciljem umrežavanja potencijalnih partnera i predstavljanje poziva za predlaganje projekata za sprovođenje one-stop-shop modela za povećanje zapošljivosti mladih.


Događaj će omogućiti učesnicima prostor za umrežavanje kao i povezivanje sa slično usmjerenim pojedincima i organizacijama te priliku da zajedno oblikuju buduće projekte i inicijative.


Priliku za saradnju organizacije će moći da ostvare već kroz novi poziv za predlaganje projekata za sprovođenje one-stop-shop modela za povećanje zapošljivosti NEET mladih, koji će biti predstavljen u srijedu.


Učesnici će imati priliku da čuju više o ciljevima poziva, uslovima za učešće, načinima prijave i svim ostalim važnim detaljima, ali i da postave pitanja vazana za projekat.


Kroz ovaj konkurs će biti odabrane organizacije koje će sprovoditi one-stop-shop model. Nakon formiranja konzorcijuma, odabrane organizacije će proći kroz program jačanja kapaciteta za sprovođenje programa u one-stop-shop metodologiji.


One-stop-shop model bi trebao da olakša prelazak mladih iz procesa obrazovanja u stupanje na tržište rada, nudeći čitav niz usluga na jednom mjestu. Ovaj model nudi edukaciju mladima na polju digitalnih, mekih ili esencijalnih vještina, preduzetništva, kao i karijerno savjetovanje i umrežavanje sa poslodavcima.


Događaj se organizuje u okviru projekta „Inkluzivan napredak ka EU integracijama – Osnaživanje civilnog društva za učinkovit doprinos inkluzivnom razvoju lokalnih zajednica“ koji finansira Evropska unija i Ministarstvo javne uprave Crne Gore.