Najava događaja: Predavanje na temu Psihologija i ekonomija riječi u eri distrakcije - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Najava događaja: Predavanje na temu Psihologija i ekonomija riječi u eri distrakcije

01.04.2024

U susret obilježavanju Međunarodnog dana studenata, NLB Banka, Mastercard i Evropska omladinska kartica (EYCA) u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta Crne Gore organizuju edukativno predavanje na temu Psihologija i ekonomija riječi u eri distrakcije.


Kao nikada do sada, poslovni rezultat zavisi od slova. Dobra riječ vodi u download, loša u prigovor. Komentar može izazvati revolt, #hashtag (#metoo) revoluciju. Kako pisati za um, zašto riječ “slova” ima u sebi riječ “lova” i što to znači za mene, studenta ekonomije?


Odgovore na ova pitanja pružiće psiholog Boris Šurija, a svi zainteresovani studenti sa crnogorskih univerziteta se pozivaju da prisustvo predavaju potvrde klikom ovdje.


O predavaču: Osnivač Behave-a, psiholog Boris Šurija, prepoznat je kao jedan od vodećih talenata u poslovnoj psihologiji u Evropi. Nominovan je kao jedan od Top 35 under 35 EU inovatora od strane MIT-a 2017. godine. Učestvovao je i na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF) u Davosu 2015. godine. Sa svojim timom osvojio je nagradu za najbolji CX projekt na svijetu s Deutsche Telekom-om (2020). Boris pomaže organizacijama u ostvarivanju poslovnih ciljeva utjecajem na ponašanja internih i vanjskih korisnika. Kao posljednju inovaciju, Boris je suosnovao platformu za psihološki privlačnu i poslovno učinkovitu komunikaciju nazvanu Lexi.hr, zasnovanu na vještačkoj inteligenciji.


Dobro došli!