Najava događaja: Infinite Loop - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Najava događaja: Infinite Loop

28.03.2024

Već četvrtu godinu zaredom studentska organizacija EESTEC LC Podgorica organizuje takmičenje u programiranju pod nazivom Infinite Loop.

 
Tema ovogodišnjeg takmičenja je: Clash of Code, a takmičari će kroz više rundi i kratkih programerskih problema testirati svoje znanje, koristeći programski jezik koji im je najsrodniji.


Pravo učešća imaju zainteresovani studenti iz svih univerzitetskih jedinica, koji su pozvani da pokažu svoje programersko umijeće i osvoje vrijedne nagrade, koje dodatno ojačavaju motivaciju i želju za izvrsnošću.


Samo takmičenje održaće se u subotu, 30. aprila, sa početkom u 10h, u sali L1 Elektrotehničkog fakulteta.


Više informacija o predstojećem takmičenju možete pronaći na društvenim mrežama EESTEC LC Podgorica.


Projekat Infinite Loop, čiji značaj i prilike koje pruža studentima neizostavno oblikuju budućnost mladih programera, podržan je i od strane Evropske omladinske kartice (EYCA). Ova saradnja, ne samo da ističe važnost ovog takmičenja, već i ukazuje na širu sliku o prilikama koje Infinite Loop stvara za studente.