Kviz opšteg znanja - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Kviz opšteg znanja

30.03.2021

Studentsko vijeće Pravnog fakulteta i ELSA Montenegro, u sklopu tradicionalnog obilježavanja nedelje studenata, organizuju KVIZ OPŠTEG ZNANJA.


Kviz će se održati u amfiteatru 1 na Pravnom fakultetu UCG u četvrtak 8.aprila 2021. godine sa početkom u 17h, a pravo učešća imaju studenti svih pravnih fakulteta u Crnoj Gori.


Za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto pripremili smo i značajne novčane nagrade u cilju dodatnog stimulansa:


1️. mjesto - 150 eura,
2️. mjesto - 100 eura,
3️. mjesto - 50 eura.


Pravila:


-Ekipu čine dva studenta
-Broj ekipa je ograničen na 8, tako da iskoristite priliku i prijavite ekipu odmah!


Prijave, pod naslovom KVIZ, možete slati na mail studentskovijecepf@gmail.com, do 3.aprila 2021. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i broj indexa. takmičara i ime tima