KRŠ Produkcija: Podgorica je The UniverCity! - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

KRŠ Produkcija: Podgorica je The UniverCity!

11.11.2022

KRŠ Produkcija u saradnji sa NVO "Studentski kulurni centar" i Nikšićkim pivom organizuje bogat kulturno-edukativni program pod nazivom “The UniverCity 2” koji će trajati 5 dana, u periodu od 15-19. novembra i biće podijeljen u četiri segmenta.


Vođeni idejom stvaranja inovativnog prostora za sve generacije sa fokusom na mlade ljude, došli smo na ideju da organizujemo i realizujemo niz kulturno-edukativnih aktivnosti u sklopu projekta pod nazivom “The UniverCity 2”. Povjerenje koje smo stekli nakon realizacije prvog The UniverCity projekta, 2019. godine nastojimo da opravdamo i ovog puta, a Podgoricu nastojimo da predstavimo kao respektabilan i kreativan univerzitetski omladinski centar regiona.” - kazali su organizatori ove manifestacije.


Manifestacija će započeti 15.11. otvaranjem izložbe regionalnih referentnih umjetnika na polju grafičkog dizajna u holu Elektro-tehničkog fakulteta UCG, koju organizujemo u saradnji sa Centrom savremene umjetnosti Crne Gore, a svoje radove ljubiteljima umjetnosti predstaviti će Floating Bastard (BG), Braća Burazeri/Dechko Tzar (BG) i Nikša Vukša - NVAtelier (ST). 


Edukativni segment programa pratiće serija od pet masterclass predavanja koji će se održati 16. i 17. novembra u multimedijalnoj sali CKZ Ribnica. U okviru Masterclass predavanja svi zainteresovani će imati priliku da potpuno besplatno čuju dizajnere Floating Bastard, Braća Burazeri/Dechko Tzar i Nikša Vukša - NVAtelier, koji su svoje radove predstavili na likovnom dijelu programa. Pored njih, na predavanjima će govoriti i Miloš Ekić i Antonije Živković (pRodaKŠn) i Nikola Delibašić i Lado Raičković (Electronic Music Production). Besplatni dio programa zatvoriće se organizovanjem tribine na temu "Nelagodnost u kulturi - Kako alternativno djelovati kada sistem ne prepoznaje vađnost umjestničkog stvaralaštva i nezavisne produkcije". Tribinu će moderirati Brano Mandić, a gostovaće producentkinja Ana Janković i vizuelni umjetnik Srđa Dragović.


Centralni dio programa čini muzički spektakl koji će se realizovati 18. i 19. novembra. Prve večeri muzičkog programa 18.11. u dvorani Univerziteta Crne Gore publika će imati priliku da uživa u produkciji svjetski poznatih imena elektronske muzike - Jimi Jules i Gerd Janson, uz tradicionalnu lokalnu podršku - Cule B2B Sen Oliver. Zatvaranje festivala realizovaće se naredne večeri u holu zgrade ETF-a, gdje će za preko 500 ljubitelja elektronskog zvuka muziku servirati Paramida koja dolazi iz Berlina - evropske underground prijestonice, dok će DJ pult sa njom u toku večeri dijeliti i domaći artisti - GileRZ, Zael, Marko Milosavljević i Mili Sefić.


Ulaznice za događaj se mogu kupiti online i na prodajnom mjestu Kafoteka, dok se prijave za masterclass predavanja, zbog ograničenog kapaciteta, mogu izvršiti putem web platforme. Sve informacije o događaju, ulaznicama i prijavama nalaze se na linku: https://beacons.ai/krs.produkcija.