Javni poziv za prijem volontera - Evropska omladinska kartica (EYCA) - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Javni poziv za prijem volontera - Evropska omladinska kartica (EYCA)

14.10.2022

Organizacioni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) raspisuje Javni poziv za prijem volontera, koji će u narednom periodu raditi na razvoju novih benefita i daljem jačanju projekta u Crnoj Gori.


Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična benefit kartica za mlade, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 280 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi.


Ukoliko posjeduješ organizacione i komunikacione vještine, imaš pozitivan pristup radu, ukoliko si proaktivna osoba i želiš da stekneš novo životno iskustvo, ova prijava je prava prilika za tebe, a rok za prijave je 22. oktobar tekuće godine. Prijavu možeš ispuniti na linku: https://bit.ly/3TE5DDtProgram Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih i do sada je okupio više od 35.000 mladih ljudi, a u planu ima veliki broj društveno odgovornih inicijativa, koje će na dugi rok omogućiti povećanje stepena zapošljivosti, informisanosti i mobilnosti.


Dobrodošao/la!