EYCA volonterke prisustvovale ovogodišnjem CIM forumu u Kotoru - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

EYCA volonterke prisustvovale ovogodišnjem CIM forumu u Kotoru

09.06.2024

Ovogodišnjem CIM forumu, koji se održavao od 6-9. juna u Kotoru, prisustvovale su i EYCA volonterke Bojana i Sofija i tom prilikom promovisale EYCA među mladima, učesnicima i gostima.


Ujedno, ovo je bila prilika da Bojana i Sofija iz prve ruke osjete kako je učestvovati u organizaciji velikog događaja koji okuplja na desetine priznatih profesionalaca iz svijeta kreativnih industrija iz Crne Gore i regiona, te da steknu vrijedno iskustvo koje će ponijeti sa sobom i koje će im značiti u daljem razvoju.


"Za mene je ovo bilo sjajno iskustvo, kako za lični razvoj, tako i za doprinos zajednici, budući da smo pred tolikim brojem posjetilaca imale priliku da predstavljamo društveno-odgovorni projekat kakav je EYCA. Kroz ovo volontiranje, upoznale smo nove ljude, stekle korisne vještine i znanja. Sigurna sam da će nam ovo iskustvo značiti jednog dana kada je otvaranje nekih novih karijernih prilika u pitanju", rekla je Bojana. 


"Svim mladima bih preporučila da se makar jednom u životu angažuju na sličan način i volontiraju na nekom ovakvom događaju. Iskustvo je neprocjenjivo, stvaraju se sjajni kontakti i kući se vraćemo obogaćene novim poznanstvima i vještinama komuniciranja", nadovezala se Sofija.