Dobrodošlica NLB Banci AD Podgorica! - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Dobrodošlica NLB Banci AD Podgorica!

16.05.2021

Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti saradnju sa NLB Bankom AD Podgorica, koja će omogućiti svim mladima do 27 godina starosti potpuno besplatno korišćenje NLB Studentskog paketa i Prvog paketa.

Ovu saradnju, NLB banka AD Podgorica će iskoristiti da pruži nove mogućnosti za upravljanje ličnim finansijama crnogorskoj omladini, prije svega kroz svoj NLB Studentski paket, a koji će biti ponuđen vlasnicima EYCA kartice sa statusom studenta i prebivalištem u Crnoj Gori, uzrasta od 18 do 27 godina, i to bez članarine. Za one mlađe vlasnike ove kartice na raspolaganju je NLB Prvi paket. Kako bi ostvarili pravo na paket usluga, dovoljno je da vlasnici EYCA kartice, sa ovom karticom i identifikacionim dokumentom, posjete najbližu filijalu NLB Banke radi prijave, ili da apliciraju popunjavanjem formulara na web sajtu banke.

NLB Studentski paket pruža odličnu osnovu za sigurnu finansijsku budućnost, a mladima se na ovaj način stavljaju na raspolaganje sljedeće usluge:

- NLB Račun za primanje uplata i vršenje plaćanja;
- NLB Debitna kartica (VISA Classic Debit ili Mastercard Debit);
- Specijalne ponude i popustI i do 20%, kod više od 400 NLB Popust partnera;
- NLB Klik aplikacija (mobilno i elektronsko bankarstvo) putem koje se plaćanje odvija brzo i lako, sa bilo kojeg mjesta, putem računara ili mobilnog telefona;
- NLB Pay digitalni novčanik, aplikacija putem koje je moguće digitalizovati NLB kartice i plaćati jednostavno, svojim mobilnim telefonom;
- Besplatan paket osiguranja od gubitka i zloupotrebe platnih kartica;
- Besplatno podizanje gotovine sa NLB bankomata u zemlji i u regionu;
- SMS notifikacija za sve transfere;

Cilj ovog jedinstvenog partnerstva je objedinjavanje zajedničke vizije za podršku studentima i uopšte mladima kroz edukaciju i finansijsko opismenjavanje radi lakšeg upravljanja ličnim finansijama u zemlji ili inostrantsvu, sa naglaskom na upotrebi digitalnih kanala za lako i brzo obavljanje svih bankarskih operacija.