Crna Gora domaćin godišnje EYCA konferencije i Skupštine u Podgorici - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Crna Gora domaćin godišnje EYCA konferencije i Skupštine u Podgorici

08.03.2023

Projektni EYCA tim u Crnoj Gori biće domaćin 37. godišnje EYCA konferencije i Skupštine, koja će biti organizovana u Podgorici u periodu od 15. do 18. juna 2023. godine.


Na sastanku koji je organizovan u prostorijama Ministarstva sporta i mladih, prisustvovali su ministar Vasilije Lalošević, direktor EYCA Asocijacije, Manel Sanchez, Neda Ojdanić, državna sekretarka, Martin Lulgjuraj, direktor Direktorata za mlade i Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju.


U okviru prijema, gdin Manel je apostrofirao snažnu ulogu crnogorskog projektnog tima u razvoju EYCA kartice na evropskom nivou, obzirom na veliki razvoj ovog projekta u Crnoj Gori, ideje koje su realizovane i rezultate koji su postignuti za veoma kratko vrijeme rada na programu.


Takođe, usvojen Strateški program razvoja EYCA kartice u Crnoj Gori za period 2022-2024 je dokument koji će pomoći još kvalitetnijoj implementaciji projekta u drugim zemljama Evrope i podstaći ih na kreiranje sličnih inicijativa. Ono na čemu će sve strane zajednički raditi u narednom periodu je mogućnost otvaranja regionalne EYCA kancelarije u Evropi, gdje bi Podgorica pored Brisela, bio drugi grad u kom rade i nalaze se zaposleni EYCA asocijacije, što bi za Crnu Goru dugoročno obezbijedilo različite pozitivne efekte.


Konferencija, koja će se organizovati u Podgorici će predstavljati centralni evropski omladinski događaj ove godine i okupiće više od 100 delegata iz više od 40 zemalja, te predstavnike međunarodnih organizacija sa sjedištem u Evropi i Crnoj Gori. Istovremeno, događaj će biti prilika da se sa domaćim i međunarodnim partnerima proslavi 5. rođendan EYCA projekta u Crnoj Gori.


Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih u ime Vlade Crne Gore.