Coca-Cola podrška mladima i EYCA nastavljaju osnaživanje mladih i u ovoj godini - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Coca-Cola podrška mladima i EYCA nastavljaju osnaživanje mladih i u ovoj godini

25.04.2024
  • Prva ovogodišnja radionica biće održana u Pljevljima 29. aprila u 13h u velikoj sali Skupštine Opštine Pljevlja i to na temu razvijanja zelene biznis ideje u skladu sa principima cirkularne ekonomije.Predavačica Dejana Dizdar, ekspertkinja u oblasti cirkularne ekonomije i projektna menadžerka u organizaciji Zeleni talas, sa mladima će razgovarati o tome šta je cirkularna ekonomija i na koji način razvijati biznis tako da u sebi inkorporira principe održivosti i brige prema životnoj sredini. Kroz praktične primjere iz prakse i vježbe, radionica će polaznicima pomoći da razviju potrebne vještine za realizaciju sopstvenog zelenog biznisa.

  • Cirkularna ekonomija je naša prva tema, i to ne slučajno. Održivi razvoj utkan je u sve naše poslovne procese, a kroz ovu radionicu mladima ćemo približiti samo jednu od oblasti – cirkularnost. Takođe, „zelena“ zanimanja su viđena kao zanimanja budućnosti i baš zato smatramo da mladi treba da dobiju više znanja iz ove oblasti“, poručila je menadžerka eksternih komunikacija u kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora, Mileva Kuvelja.

  • Znanje i vještine koje renomirani profesionalci u raznim oblastima mogu da pruže mladima kroz programe neformalne edukacije poput ovog važan su alat za unapređenje zapošljivosti među mladima i podsticanja preduzetničkog duha. Zato nam je posebno važno da kroz ovo partnerstvo nastavljamo dobrim putem kojim smo krenuli u prošlogodišnjem ciklusu programa kako bismo bili sigurni da smo doprli do svake mlade osobe željne znanja. Ponosni smo na dosadašnje partnerstvo sa Coca-Cola HBC Crna Gora timom i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da kreiramo sadržaje po mjeri mladih“, rekao je Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju.

  • Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja će u narednom periodu obići i druge crnogorske opštine. Sve informacije o novim besplatnim edukativnim ciklusima biće dostupne putem sajta i društvenih mreža Evropske omladinske kartice (EYCA) i coca-colapodrskamladima.me