Caritas poziva mlade koji imaju poslovne ideje da se prijave na Your Job obuku - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Caritas poziva mlade koji imaju poslovne ideje da se prijave na Your Job obuku

11.01.2023

Projekt YourJob finansira Evropska unija, a realizuje ga Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik. Cilj je da se poveća mogućnost zapošljavanja mladih u prekograničnom području Bosne i Hercegovine i Crne Gore.


25 mladih iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore biti će odabrano da budu učesnici obuke  "Inkubator poslovnih ideja" u Sarajevu od 15. do 17.2.2023.godine, koja će biti organizovana u okviru lonac.pro zajednice. Troškove radionice i smještaja snosi organizator. Prijave traju do 25.1.2023. godine do 16h na linku, a više detalja o javnom pozivu možeš pročitati ovdje.


Kome je događaj namijenjen?  


Pravo učestvovanja imaju svi mladi od 18 do 35 godina iz programskog prekograničnog područja BiH-CG koji imaju poslovnu ideju ili registrovan start-up mlađi od 3 godine. Po javnom pozivu bit će odabrano 25 učesnika i učesnica iz BiH i Crne Gore za obuku – inkubator poslovnih ideja (obuka i mentorstvo o ključnim elementima poslovnog dizajna/modeliranja). Eksperti unutar Startup studija Fondacije Mozaik će pregledati/ocijeniti prijave i odabrati najbolje ideje za narednu fazu.


U narednoj fazi, najuspješnijim učesnicima i učesnicama će biti osigurana podrška za nabavku i održavanje osnovnih sredstava i opreme za rad u iznosu do 5.000 EUR. Tokom obuke mladi će naučiti kako pripremiti poslovni plan, koji će kandidovati na takmičenju za finansiranje. Skladno pravilima programa, svi uspješni koji su se prijavili ne mogu ostvariti mogućnosti direktne finansijske podrške, nego će projektni partneri ugovoriti usluge/opremu/radove potrebne za pokretanja poslovanja.

 
Za sve dodatne informacije možeš kontaktirati jednu od dolje navedenih osoba:


Kontakt osoba za BiH:

Miroslav Valenta, Caritas BiH, voditelj projekta
Email: [email protected]
Telefon: + 387 63 690 464

 
Kontakt osoba za CG:

Marija Kolović, Caritas Barske nadbiskupije, projekt koordinator
Email: [email protected]
Telefon: + 382 66 150 909