Blog (v7): Iz ugla omladinskih administratora: Popusti na dohvat ruke! - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Blog (v7): Iz ugla omladinskih administratora: Popusti na dohvat ruke!

21.05.2023


Svakodnevno u Kotoru se čuje rečenica “Kako je sve poskupilo!”. I istina je, sa razvojem turizma i ekonomije, kao situacijom nakon pandemije, čini nam se da cijene samo rastu. S obzirom da to ne možemo da zaustavimo, ono sto pojedinačno možemo da uradimo i olakšamo svoj novčanik, jeste da koristimo benefite koji nam se nude.


Popusti o kojima pričamo mogući su zahvaljujući  društveno-odgovornom programu Evropske omladinske kartice (EYCA) koju sprovodi NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz pomoć i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih. Karticu možete koristiti fizički, a u slučaju da vam ona nije pri ruci, možete koristiti EYCA Montenegro mobilnu aplikaciju, koja omogućava olakšano korišćenje svih benefita, detaljan prikaz svih kompanija u kojima možete iskostistiti popuste, vidjeti do kada vam je kartica validna i sl.


Mladim Kotorankama i Kotoranima je na raspolaganju preko 35 kompanija gdje mogu ostvariti uštedu. Bilo da je riječ o kulturnim dešavanjima, kupovini, edukaciji, ljepoti i zadravlju, imate raznovrsne prilike da uživate u sjajnim uslugama, po sniženim cijenama.  Ukoliko vidite da negdje ćesto koristite usluge, a da te firme nema na sajtu, lijepo je znati da uvijek možete poslati vaše predloge na mail: info@omladinskakartica.me i da ćete biti informisani o statusu vašeg zahtjeva.


Kao neko ko voli šoping i kupovinu garderobe i obuće, EYCA karticu često koristim u Sport Vision-u i Obući Minja. A kada želim da obradujem sebe i svoje bližnje novim parfemom, rado posjetim Bar Kod Shop Parfimerije i ostvarim uštedu u iznosu od 10%. Kotor je poznat kao grad kulture, i pogotovo u ljetnjem periodu ima veliki izbor predstava. Često posjećujem Kulturni centar „Nikola Đurković“ i ostvarujem uštedu od čak 50%. 


Za sve one koji žele da putuju u drugu državu i posjete razne znamenitosti, upoznaju nove kulture, preporujem da iskoriste letove "Air Montenegro" kompanije i popust u iznosu od 10% sa  EYCA karticom. Takođe, predlažem da provjerite da li se izabrana destinacija i država nalaze na internacionalnom sajtu eyca.org, kako ne biste propustili priliku da ostvarite uštede dok istražujete razne znamenitosti, kulturu i kuhinju te zemlje.


Svakog radnog dana u periodu od 12-14h možete doći po svoju Evropsku omladinsku karticu (EYCA) u Omladinskom servisu Kotor i informisati se o njenim benefitima, prilikama, ali i raznim dešavanjima koja te očekuju. Tokom ljetnje sezone organizovaćemo razne aktivnosti vezane za film, režiju i predstave. Ukoliko želite da svoje vrijeme provedete na kvalitetan način, da se družite i umrežavate sa svojim vršnjacima, stičete znanja i vještine, očekujemo vas u prostorijama Omladinskog servisa da se zajedno družimo! :)


Obavezno nas posjetite, kontaktirajte, uključite u našu viber zajednicu i naravno zapratite nas na instagramu kako bi pronašli najave za dešavanja u svim Omladinskim servisima u Crnoj Gori. 


Za sve informacije o dešavanjima u Omlaidnskom servisu u Kotoru možete me kontaktirati putem maila omladinskiserviskotor@gmail.com ili putem telefona 069/791-501.Budi i ti dio proaktivne mlade zajednice i pridruži nam se! :)


Autorka teksta: Milica Marković, Omladinski servis Kotor