Blog (v5): Iz ugla učesnika: Zašto treba da se prijaviš na EYCA Educo Camp? - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Blog (v5): Iz ugla učesnika: Zašto treba da se prijaviš na EYCA Educo Camp?

18.07.2022

Edukacija, druženje i uživanje u prirodi je nešto što Milica Tapušković (Podgorica) i Varja Đonović (Podgorica) pamte.


Šta ti one poručuju, zašto bi trebalo da se prijaviš za II Međunarodni EYCA Educo Camp i zašto je ovo prilika koju ne smiješ da propustiš saznaj u nastavku linku:


Ako voliš da upoznaješ nove ljude različitih profila, učiš i zabavljaš se EYCA Educo Camp je nešto što bismo svima preporučile.


Osim uživanja u prirodi i odmora, imale smo priliku da, između ostalog, obogatimo znanje iz oblasti demokratije, participacije mladih, digitalizacije, programa mobilnosti i medijske pismenosti. Razvile smo svijest o ovim temama kojima se ne posvećuje dovoljno pažnje i o kojima nemamo dovoljno prilika da slušamo na drugim mjestima. Svakom temom su se bavili kvalitetni predavači i bila je obrađena na interaktivan način. Takođe, jedna od brojnih prednosti ovog kampa je i to što su angažovani i strani predavači, pa smo naučili neke nove termine, kako na našem, tako i na engleskom jeziku.


Imale smo priliku da se umrežimo s ljudima iz različitih krajeva Crne Gore, ali i regiona koji su sa nama podijelili svoja iskustva i interesovanja. Iako većinu učesnika nismo znale od ranije, zanimljivi enerdžajzeri su nam pomogli da se udružimo i učinimo ta četiri dana nezaboravnim. Zajedno smo igrali igre, okupljali se i gledali filmove.


Na jednom mjestu puno dobrih sadržaja, ali i puno LEDO sladoleda :)


Naša topla preporuka je da i ti budeš dio jednog nezaboravnog druženja ovog ljeta!


Ne zaboravi da pročitaš i internacionalna iskustva koje ti prenose Sara Vilhar iz Slovenije i Doroteja Horvat iz Hrvatske. Šta ti one poručuju pročitaj ovdje: https://bit.ly/3RFt6Uu.


Klikni na naredni link i PRIJAVI SE: https://bit.ly/3NRp1cE


Ne zaboravi da je rok za prijave do 25. jula i da će se selekcija vršiti na osnovu motivacionog pisma. Ne štedi riječi, pravac na link i spremi se za jedno nezaboravno iskustvo.