Blog (v4): Iz ugla omladinskih administratora – Koristi EYCA karticu i budi IN! - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Blog (v4): Iz ugla omladinskih administratora – Koristi EYCA karticu i budi IN!

13.06.2022

Većina mladih kada se pomenu popusti, pomisle na penzionere. A zašto ne bi postojali popusti za mlade, prilagođeni njihovim željama i potrebama? Mnogi smatraju da nama mladima ne trebaju popuste jer će roditelji da nam priušte šta nam je potrebno. Zapravo, potpuno je obratno, nama su neophodne mogućnosti za uštedom. Još od malih nogu trebamo razviti naviku da štedimo i odgovorno trošimo novac naših roditelja a kasnije i naš. Nažalost, sinonim za kartice su skupljanje poena, kao i dosadno nošenje kartica u novčaniku, koji nekad i zaboravimo. :)


Da to ne bi bio slučaj sa #EYCA karticom i da ona postane asocijacija za benefite i uštedu, mladima je dostupna EYCA Montenegro mobilna aplikacija, koja omogućava da ne moramo da nosimo karticu sa sobom, da i u slučaju da zaboravimo novčanik možemo ostvariti uštedu. Pa i mi pratimo tehnologiju! Jednim klikom do prilika za uštedom ili povraćajem novca  (više na ovom linku)


Opet mi o popustu! Ma hajde da okrenemo priču – koristiti karticu/aplikaciju je u stvari IN! Postaćeš dio jedne porodice mladih koji koriste razne mogućnosti širom Crne Gore (270+), ali i Evrope (70.000+). Na primjer umjesto da platiš vozačku dozvolu u auto školi Stefan u Baru po punoj cijeni, možeš ostvariti popust u iznosu od 20%, a da za ušteđeni novac izvedeš dragu osobu na piće, sebe častiš mjesečnom članarinom u teretani ili jednostavno kupiš poklon nekoj dragoj osobi. Koliko ova kartica dobija na značaju primjećuje se po mnogim firmama koji žele da podrže mlade, po kompanijama koje su podržale program, ali i osvojena treća evropska nagrada za implementaciju ovog projekta.


Da li ste čuli da svoju EYCA karticu možete podići i u Baru?


Dočekaće vas kolega Momir Matović i ja, a zajedno ćemo se potruditi da vam pokažemo kako da preuzmete EYCA aplikaciju i usmjerimo vas gdje da se informišete o svim prilikama. Pored raznih popusta u Baru, često se održavaju i razne nagradne igre, predavanja na teme koje mlade zanimaju, a o svemu tome vas uvijek obaviještava Omladinski klub Bar, pa zašto da ne budete dio ove zajednice? Pridružite nam se i upoznajte nove ljude iz vaše okoline, budite ti koji će da kreiraju zajedno sa nama kulturne sadržaje i nova druženja u našem servisu. A da biste se upoznali o svim aktivnostima koje nas dvoje zajedno sa našim kolegama širom Crne Gore organizujemo, zapratite nas na Instagramu (omladinskiservisi_cg)


U opštini Bar možete iskoristiti povoljnosti u 29 partnerskih kompanija, a ono što dobra vijest jeste da ste vi ti koji možete da utičete u kojoj firmi želite benefite. Zvuči sjajno zar ne? Na sajtu ćete pronaći kontakt podatke gdje im možete pisati u kojim firmama želite da koristiti karticu, a to možete učiniti i na društvenim mrežama (Instagram i Facebook).


Da zaključimo: Preuzimanjem #EYCA kartice dobijate niz mogućnosti, a do vas je kako ćete ih iskoristiti i koje prilike želite da imate u svom gradu.


Na samom kraju administatori, Momir Matović i Ajla Jadadić ti poručuju: „Šta čekaš? Naruči karticu! A ona te čeka u Omladinskom klubu Bar (SC Topolica)“


Autorka teksta: Ajla Jadadić, Omladinski servis Bar