Besplatna obuka za grafički dizajn - Eyca

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Besplatna obuka za grafički dizajn

01.04.2021

Cazas i Centar za omladinsku edukaciju organizuju obuku za grafički dizajn, koja se sprovodi uz tehničku stručnu podršku Univerziteta Donja Gorica.


Online obuka (Zoom platforma) se sastoji od 10 radionica koje će početi 12. aprila i održavaće se dva puta nedeljno u periodu od 16 do 19 časova. 


Učesnici su u obavezi da posjeduju laptop za rad, na kome je poželjno da imaju instaliran program Adobe Illustrator. Ukoliko neko nije u mogućnosti da obezbijedi instalaciju programa, nakon selekcije učesnika, može se obratiti putem mejla na: sladja.ognjanovic@cazas.org ili pozivom na broj telefona 068/502-039.


Pravo da učestvuju na obuci imaju mladi starosne dobi 15-30 godina, kao i dugoročno nezaposlena lica. Prijave su otvorene do 7. aprila i broj mjesta je ograničen, zato je neophodno da se prijavite ovdje.


Organizacija obuke predstavlja dio projekta "OnACT", koji realizuju NVO CAZAS i NVO Centar za omladinsku edukaciju, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.


Zajedno sa stručnjacima iz ove oblasti, iskoristi ovu priliku da stekneš dodatne vještine i naučiš nešto novo!