Mobileland - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Mobileland

Mobileland

Ul. Vladimira Rolovića br. F42/C
Bar
info@mobileland.me
068 199 991

3-20%

Popust na određeni asortiman (više u napomeni)
Mobileland
Mobileland
Ul. Vladimira Rolovića br. F42/C
Bar
info@mobileland.me
068 199 991
Mobilni telefoni, tableti, laptopovi, računari (konfiguracije) i memorijske kartice - 3%; dronovi, video nadzor i alarmni sistemi - 5%; baterije, eksterne baterije za mobilne telefone, kompjuterska oprema - 10%; punjači, auto punjači za mobilne telefone i data kablovi - 15%; futrole, zaštitna stakla i folije za mobilne telefone - 20%. Prije korišćenja popusta, neophodno je na prodajnom mjestu pokazati EYCA karticu ili EYCA mobilnu aplikaciju sa istaknutom fotografijom i upisanim podacima. Popust ne važi za kupovinu putem njihovog veb sajta.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Kupovina & usluge"