Unija mladih preduzetnika (UMPCG) - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Unija mladih preduzetnika (UMPCG)

cover
Unija mladih preduzetnika (UMPCG)
Unija mladih preduzetnika (UMPCG)
Ul. Omladinskih brigada br. 16
Podgorica
info@umpcg.me
069 499 884
cover

Unija mladih preduzetnika Crne Gore pruža podršku mladim preduzetnicama i preduzetnicima sa teritorije Crne Gore da svoje biznise unaprijede kroz raznovrsne obuke, programe, aktivnosti i umrežavanje. UMPCG nastoji da promoviše i podstiče preduzetnički duh i saradnju među mladima, na lokalnom, nacionalnom i internacionalnom nivou.


Udruženje ima za cilj da doprinese stvaranju podsticajnog okruženja za razvoj preduzetništva mladih u Crnoj Gori. Unija je osnovana 2017. godine sa ciljem da okupi na jednom mjestu mlade koji su pokrenuli ili žele da pokrenu sopstveni biznis. Aktivan rad sa fokusom na potrebama članstva odlikuje našu organizaciju. Česte i raznolike aktivnosti, organizovane za i po potrebama članova, opisuju naše djelovanje.


Član Unije može biti svako ko je osnovao/la firmu, ima gazdinstvo, NVO, registrovao/la se kao preduzetnik,ima zanatsku radnju ili start-up , nema preko 35 godina i rođen/a je u Crnoj Gori.


Prijatelj Unije može biti svako ko ne ispunjava kriterijume, a želi da doprinese razvoju organizacije, podstiče saradnju i svojim kvalitetima i resursima pozitivno utiče na ciljeve organizacije.


Unija mladih preduzetnika Crne Gore je 2019. godine u Londonu, u sjedištu Evropske banke za obnovu i razvoj, proglašena za najbolju inicijativu koja osnažuje mlade od strane Emerging Europe.

Ostali partneri