Savez Slijepih Crne Gore - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Savez Slijepih Crne Gore

cover
Savez Slijepih Crne Gore
Savez Slijepih Crne Gore
Ul. Njegoševa br. 6
Podgorica
savezslijepihcg@gmail.com
020 665 377
cover


Savez slijepih Crne Gore je nevladina i neprofitna organizacija osoba sa invaliditetom, koja okuplja oko 1000 osoba sa oštećenjem vida koje su učlanjene u osam lokalnih organizacija slijepih, koje pokrivaju područje svih 21 opštine u našoj zemlji. Savez je osnovan 11. aprila 1947. godine na Cetinju, a upisan je u registar nevladinih udruženja kod Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore dana 18.02.2000. pod rednim brojem 477.


Struktura odnosi i funkcionisanje Saveza slijepih Crne Gore utvrđeni su Statutom kao osnovnim pravnim aktom, kao i nizom Pravilnika kao što su: Pravilnik o sistematizaciji i unutrašnjoj organizaciji stručne službe, Pravilniku o naknadama i drugim zaradama i drugim pravilnicima.


Vizija SSCG: Osobe oštećenog vida: osnažene, integrisane, i uključene u društvo.


Misija SSCG: Uljučenost osoba oštećenog vida kroz podsticanje i sprovođenje aktivnosti koje ističu sposobnosti i jačaju njihovu ličnost u društvenoj zajednici.


Organi Saveza slijepih su: Skupština, Upravni i Nadzorni odbor. Skupština je najveći organ Saveza, a sastavljena je od 16 članova tj. od po 2 predstavnika svake od 8 lokalnih organizacija slijepih.


Rad stručne službe se odvija u službenim prostorijama koje se nalaze u Ul. Njegoševa br. 6, Podgorica, koje su u vlasništvu Saveza i koje su opremljene svom potrebnom tehničkom i drugom opremom za nesmetan rad.

Ostali partneri