Opština Ulcinj - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Opština Ulcinj

cover
Opština Ulcinj
Opština Ulcinj
Bul. Gjerg Kastrioti Skenderbeu bb
Ulcinj
info@ul-gov.me
030 412 926
cover

Ulcinj je primorski grad osnovan u V vijeku p.n. ere, površine od 255 km².


Većinsko stanovništvo Opštine Ulcinj su Albanci, koji su autohtoni stanovnici Ulcinja. Sem Albanaca u Ulcinju, žive i Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Muslimani, Romi, Egipćani i druge manje zajednice. Većino stanovništvo Ulcinja pripada Islamskoj vjeri, zatim Pravoslavnoj i Katoličkoj vjeri.


U Opštini Ulcinj, u službenoj upotrebi su crnogorski i albanski jezik, jednake po Statutu. Ulcinj ima izvanredan potencijal za razvoj raznih oblika turizma. Ovaj grad ima raznovrsne plaže, uključujući pješćane, stjenovite i kamenite plaže pored borove šume, koje pored lijekovitog dejstva morske soli, imaju lijekoviti pijesak, izvore mineralnih sumpornih voda i mineralno blato.


Ulcinj svojom površinom ima izlaz na Jadransko more, graniči se sa rijekom Bojanom, uključuje planinu Rumiju i Šasko jezero. Isto tako, ima veliki broj arheoloških lokacija raznih doba istorije grada, kao što su Stari Ulcinjski grad preko 2500 godina star, star grad Šasa, kao i veliki broj religijskih objekata koji govore okulturi i duhovnom životu grada.


Ulcinj ima povoljne geografske i klimatske uslove za razvoj vodenih spotova (kite surfing, surfing, ronjenje itd.), planinskih sportova (hiking, paragliding, planinski biciklizam), ali i sportova kao što su futbal, tenis, košarka, lov, ribolov itd.


Evropska omladinska kartica (EYCA) za sve mlade (13-29) u Ulcinju izdaje se u prostorijama Sekretarijata za upravu i društvene djelatnosti u periodu 12-14h svakog radnog dana.

Ostali partneri