NLB Banka AD Podgorica - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

NLB Banka AD Podgorica

cover
NLB Banka AD Podgorica
NLB Banka AD Podgorica
Bul. Stanka Dragojevića br. 46
Podgorica
info@nlb.me
19888
cover

NLB Banka AD Podgorica, je članica NLB Grupe, najveće bankarske i finansijske grupacije sa sjedištem u ovom regionu, koja pokriva tržišta s populacijom od oko 17,4 miliona ljudi. Ovaj region je naš dom u kojem rastemo i razvijamo naše poslovanje jer poznajemo običaje i kulturu ovdašnjih ljudi, razumijemo njihove finansijske potrebe.


Tradicija NLB Banke AD Podgorica seže do samih početaka bankarstva u Crnoj Gori. Danas smo jedna od vodećih banaka u zemlji sa više od 300 zaposlenih, u 20 filijala i 13 gradova. Posebno nas raduje da smo banka sa najvećim brojem stambenih kredita na tržištu, što pokazuje da nam građani vjeruju kod tako važnih pitanja kakvo je kupovina doma.


NLB Banka i mladi


Studente i mlade koji traže posao i ulaze na tržište rada smatramo najvećim potencijalom za našu zajedničku budućnost. Cilj nam je da postanemo najpoželjniji poslodavac za najperspektivniji kadar. Kao društveno odgovorna kompanija želimo da znanje povežemo sa savremenom poslovnom praksom. Ističemo aktivnosti koje doprinose lakšem zapošljavanju mladih:

- Programi kratkih praksi za studente i učešće u programu stručnog osposobljavanja svršenih visokoškolaca Vlade Crne Gore. Pored sticanja prvog profesionalnog radnog iskustva, pružamo priliku visokoškolcima da radni angažman nastave u banci. Ovome u prilog ide činjenica da je gotovo 40% pripravnika koji su završili pripravnički staž u Banci, nastavilo da rade u istom ili drugom sektoru.


- Kvalifikovani NLB stručnjaci održavaju gostujuća predavanja u srednjim stručnim školama i na fakultetima.


Verujemo da povezivanjem unutar lokalnih zajednica, u saradnji sa drugima i kroz edukaciju mladih, kao društvo možemo mnogo napredovati.


Saradnja Evropske omladinske kartice i NLB Banke ovog mjeseca je dosegla jedan novi nivo, na koji smo ponosni, a koji se ogleda u lansiranju nove kartice za mlade - NLB & EYCA Frendi debitne kartice.


Frendi kartica se izdaje u okviru Prvog i Studentskog paketa, namijenjena je đacima i studentima i mladima koji nisu u tom statusu od 13 do 29 godina. Tu je da im pomogne da lakše i mudrije raspolažu novcem - npr. džeparcem, platom, honorarom i sl. ali i da ih odvede na putovanje, u bioskop, na koncert.


Naknada za izdavanje kartice je 1,50 EUR (kao i kod izdavanja drugih kartičnih proizvoda banke), dok je mjesečno održavanje kartice besplatno za sve važeće EYCA korisnike.


Svi zainteresovani za karticu mogu aplicirati putem sledećeg linka


Rok za izradu Frendi kartice je deset (10) dana, nakon čega se ista preuzima u odabranoj filijali NLB Banke.


Dobrim pričama nikad kraja, zato, pored svega rečenog, obećavamo i druženja sa studentima i edukaciju iz oblasti upravljanja ličnim finansijama i pozivamo sve mlade ljude da nas posjete u prvoj bezgotovinskoj filijali na Rimskom trgu u Podgorici, gdje mogu popiti kafu, koristiti WiFi i i NLB biblioteku, ali i porazgovarati sa našim službenicima o svim dilemama u vezi sa NLB proizvodima i uslugama.

Ostali partneri