myWorld Montenegro - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

myWorld Montenegro

cover
myWorld Montenegro
myWorld Montenegro
Ul. Slobode br. 2
Podgorica
020 219 911
cover

MyWorld Montenegro nudi povraćaj novca pri svakoj kupovini za oko 15 miliona članova u 49 zemalja širom svijeta. Kad god članovi kupuju u nekoj od 150.000 partnerskih firmi, oni ostvaruju do 5% povraćaja novca.


MyWorld Montenegro pretvara šoping u nezaboravno iskustvo za sve svoje korisnike. Šoping iskustvo je bazirano na šoping 4.0, kupovnom trendu budućnosti: kupovina na međunarodnom nivou, višekanalne maloprodaje, šoping kao forma zabave preko mobilne aplikacije i web sajta.


U Cashback povoljnostima mogu uživati svi EYCA korisnici sa navršenih 18 godina.


Povraćaj novca


Do 5% povraćaja novca se automatski dodjeljuje na nalog EYCA člana na https://www.cashbackworld.com/me sajtu svaki put kada Cashback World član obavi kupovinu u nekoj od partnerskih firmi. Kada se sakupi iznos od 3 EUR, taj iznos se uplaćuje na lični žiro račun člana. Takođe, sakupljeni iznos Cashback-a se može iskoristiti i za kupovinu eVouchera na Cashback mobilnoj aplikaciji.


MyWorld Montenegro bar-kod


MyWorld Montenegro bar-kod je vaš ulaz u svijet povraćaja novca. To je kod koji se nalazi na poleđini EYCA kartice, koji se može iskoristiti bilo gdje u svijetu i u bilo kojoj branši. Potrebno je samo pokazati EYCA karticu sa barkodom na kasi prilikom kupovine i Cashback će biti evidentiran na licu mjesta. Cashback kodovi su prihvaćeni u kako u malim i srednjim preduzećima, tako i u velikim trgovačkim lancima.


Online shopping


Preko Cashback World sajta, EYCA članovi mogu da ostvaruju povraćaj novca i prilikom kupovine na internetu i to kod partnera kao što su Aliexpress, Booking.com i mnogi drugi. Potrebno je samo da otvorite profil željenog online trgovca na Cashback World web sajtu, kliknete „Kupujte sada online“ i bićete automatski preusmjereni na sajt trgovca i Cashback benefiti će vam biti dodijeljeni nakon završene kupovine.


Cashback World Montenegro je partner Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori, te na taj način svim EYCA korisnicima omogućava korišćenje povraćaja novca uz skeniranje Cashback barkoda na poleđini EYCA kartice kod svih Cashback partnera u Crnoj Gori.


Napomene: Cjelokupni iznos novca, koji korisnik sakupi korišćenjem Cashback barkoda (na poleđini EYCA kartice) pripada isključivo vlasniku EYCA kartice. Da bi korisnik mogao raspolagati novcem, neophodno je da na svom profilu u okviru mobilne aplikacije "MyWorld Benefits" unese lični žiro račun, a nakon toga mu kompanija MyWorld doo Podgorica isplaćuje novac. Iznos novca koji je sakupljen ažurira se na ličnom profilu korisnika u periodu od nekoliko dana, u zavisnosti od kompanije gdje je iskorišćen povraćaj novca. Sve informacije su dostupne klikom ovdje.


Svi Cashback partneri se nalaze na ovom linku.


Besplatno se registruj i koristi sve povoljnosti!

Ostali partneri