m:tel - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

m:tel

cover
m:tel
m:tel
Bul. Svetog Petra Cetinjskog br. 143
Podgorica
korisnicki.servis@mtel.me
1600
cover

Kompanija m:tel posluje u Crnoj Gori od 2007. godine i nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, Interneta, kablovske i satelitske televizije, kao i brojne digitalne servise.


Korisnici su prepoznali naš kvalitet i dali nam povjerenje, zbog čega je MTEL apsolutni lider u telekomunikacijama u Crnoj Gori.


Na temeljima dugogodišnjeg iskustva i uz neprestanu modernizaciju poslovanja, konstantno poboljšavamo usluge i servise, što nas je i dovelo do mjesta broj jedan u telekomunikacijama u Crnoj Gori. Trudimo se da našim korisnicima omogućavamo besprekorno povezivanje i vrhunsko digitalno iskustvo svuda i u svakom trenutku, postajući tako njihov prvi izbor na tržištima gdje poslujemo.
Kompanija m:tel je pouzdan i priznat globalni partner u digitalnom svijetu bez granica.


Potpuno smo posvećeni unapređivanju korisničkog iskustva, o čemu svjedoče brojne nagrade i priznanja koje su rezultat rada skladnog i uigranog tima koji odgovorno posluje.


Kao društveno odgovorna kompanija, aktivno učestvuje u svakodnevnom napretku crnogorskog društva, dajući doprinos razvoju zajednice, pa se posebna podrška pruža socijalnim, kulturnim, obrazovnim, zdravstvenim i sportskim programima i inicijativama.


Sa korisnicima i partnerima gradimo odnos povjerenja i zajedno se razvijamo, zato izdvajamo značaj projekta Evropske omladinske kartice (EYCA).


Kompanija m:tel, uz pokazanu fizičku ili digitalnu EYCA karticu i identifikacioni dokument, omogućava svim EYCA korisnicima da izaberu neke od Urban ili Surf EYCA paketa iz m:tel ponude. 

Ostali partneri